Menu Sluiten

Alarmsystemen Personen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Alarmsystemen – Overzicht Alarmsystemen – Leveranciers Alarmsystemen – Offerte Alarmsystemen – Prijs Alarmsystemen – 

Wenst u meer info over alarmsystemen personen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Alarmsystemen Personen

Camerabewaking | Beveiliging | Brandbeveilging | Electriciteit | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Alarmsystemen personen

home producten inbraakbeveiliging branddetectie camerabewaking toegangscontrole medische security diensten onze diensten nuttige info bewakingscamera aangeven promoties over ons wie zijn wij referenties realisaties vacatures verkoopsvoorwaarden contact contactgegevens klantenzone hulp op afstand ticket aanmaken beveiliging via een toegangscontrolesysteem met een toegangscontrolesysteem beperkt u de toegang tot uw gebouw en laat u enkel die personen toe die u geselecteerd hebt. Sleutels zijn manier van toegangscontrole maar hebben enkele grote nadelen personen kunnen op elk moment binnen sleutels kunnen verloren gaan gestolen of nagemaakt worden sleutels registreren niet wie binnen gaat onze oplossing een elektronisch toegangscontrolesysteem waarmee alle bovenstaande problemen onmiddellijk van de baan zijn alarmsystemen personen voor uw firma op maat Elektronisch toegangscontrolesysteem elektronische toegangscontrole vervangt alle sleutels door een gegevensdrager zoals een code badge kaart vingerprint irisscan ons systeem heeft vele voordelen u beperkt .

delta technics menu home cabling datacommunicatie building intelligence referenties contact building intelligence gebouwintelligentie is de jongste divisie van delta technics. Door de enorme toename aan technieken in moderne gebouwen en het koppelen van deze technieken op een ipnetwerk ontstaan enorme mogelijkheden die echter vaak onbenut blijven. Alles kan veel eenvoudiger en efficieumlnter werken als er synergie zou zijn tussen deze systemen. Hier bieden wij oplossingen die als het ware intelligentie toevoegen aan uw gebouwen en terreinen. Uw gebouw dat ook nadenkt en anders kan reageren wanneer de omstandigheden veranderen. Dit verhoogt in grote maten uw comfort efficieumlntie veiligheid en flexibiliteit. Oplossingen de oplossingen zijn zeer uiteenlopend en haast onbegrensd. Wij bespreken graag uw project en denken graag mee na over de mogelijkheden en de meerwaarde die ze realiseren. Dit zowel in bedrijfsgebouwen kantoren magazijnen productieomgeving maar ook zorginstel.

Interesse in Alarmsystemen personen

sociaal huis ocmw dentergem contact sitemap zoeken a tot z links aaa gemeente dentergem ocmw dentergem home thuiszorgdiensten sociale dienst wonen kinderopvang bestuur medewerkers poetsdienst maaltijdendienst klusjesdienst personen alarmsysteem minder mobielen centrale home thuiszorgdiensten personen alarmsysteem personen alarmsysteem wat in uw woning wordt een alarmsysteem aangeschakeld op de telefooninstallatie. Een druk op de rode knop van het toestel of het zendertje dat om de hals wordt gedragen volstaat om u op u in contact te komen met de noodoproepcentrale. Zij verwittigt diegenen die hulp kan bieden. Voor wie personen die wegens een slechte fysische of mentale toestand nood hebben aan een personenalarmsysteem en in dentergem wonen kunnen een aanvraag indienen Wat betekent alarmsystemen personen Kostprijs het alarmsysteem wordt verhuurd aan euro per maand. Er wordt een waarborg gevraagd van euro die wordt terugbetaa.